Izrada natalnih karata

Izrada natalnih karata

Posao: IZRADA NATALNIH KARATA
Vreme potrebno za početak: 1 MESEC
Vrednost investicije: 1.500 €


Ako tragate za načinom da svoje astrološko znanje pretvorite u unosan posao, uspeh možete naći u pokretanju posla sa izradom natalnih karata i njihovim tumačenjem. Natalne karte, ili horoskopi, jesu tumačenja atrologa na osnovu položaja različitih kosmičkih tela i kuća u trenutku nečijeg rođenja. Iako ovakva tumačenja i predskazanja nemaju oslonac u nauci, mnogi ljudi ne mogu ni da napuste svoje kuće a de ne zavire u njihov horoskop za taj dan.

Ukoliko ste dobri kada je u pitanju astrologija, ovo može biti odlična poslovna ideja za Vas, posebno ako se uzme u obzir da možete raditi u udobnosti sopstvenog doma i bez punog radnog vremena. Sve što Vam je potrebno jeste internet sajt koji će reklamirati i predstavljati Vaše usluge, cenovnik i informacije o tome kako neko može da stupi u kontakt sa Vama. Potom se sa klijentima možete dogovarati kako i gde mogu preuzeti svoje natalne karte, a možete razmatrati i opciju slanja tih natalnih karata svojim klijentima putem elektronske pošte. Cene će zavisiti od obima usluga koje klijent od Vas zahteva i od toga do kog nivoa želi da njegova natalna karta ide. Bez obzira da li ćete Vaše usluge nuditi po principu „licem u lice" ili isključivo putem interneta, morate biti dobri u tumačnju natalnih karata i položaja sunca, meseca i drugih planeta. Klijenti će Vaše savete prihvatati veoma ozbiljno tako da ako niste sposobni da zaista na kvalitetan način radite ovaj posao, trebalo bi da možda unajmite iskusne astrologe koji će to raditi za Vas. Ako vodite internet varijantu posla, Vaše osoblje pozive može primati i raditi u sopstvenom domu. Ova varijanta zahteva vrlo malo početnog ulaganja, što ovaj posao čini jednom od najpametnijih poslovnih ideja danas ako uopšte želite da se uključite u svet astrologije.

Jedan dan u životu osobe koja se bavi izradom natalnih karata

Ukoliko se ovim poslom bavite i natalne karte tumačite po principu „licem u lice", moraćete da vodite računa da se nalazite na odgovarajućim lokacijama u dogovoreno vreme. Možete sklopiti i neku vrstu dogovora sa lokalnim radnjama koje su zainteresovane za ovakav posao. Prikupljaćete podatke od Vaših klijenata i pravićete im i tumačiti njihove natalne karte. Ako posao vodite preko internet sajta, Vaš raspored će biti mnogo fleksibilniji. Termine možete zakazivati tokom čitavog dana (ili noći) i možete radite koliko to Vama odgovara. Kada ne dajete savete Vašim klijentima preko telefona (ili elektronske pošte), vreme ćete provoditi reklamirajući svoj posao na internetu.

O Vašim klijentima

Vaši klijenti će biti osobe koje su zainteresovane za profesionalnu izradu i tumačenje njihovih natalnih karata.

Šta Vam je potrebno da započnete ovaj posao

  • Iskustvo u astrologiji ili iskusni tim astrologa koji će raditi za Vas
  • Internet sajt
  • Predmeti za prodaju sa horoskopskim znacima (po želji)
  • Računar sa knjigovodstvenim programom

Dobre strane posla

  • Nije Vam potrebna nikakva zvanična kvalifikacija za astrologa, ali morate znati tačno o čemu govorite kako bi Vas klijenti shvatali ozbiljno.
  • Početna ulaganja za internet varijantu ovog posla su minimalna.
  • Možete unajmiti iskusne astrologe da rade za Vas i tako Vam ostave dosta vremena za reklamiranje Vašeg posla.

Loše strane posla

  • Potrebno je vreme dok ne steknete stalnu klijentelu

X