Agencija za uklanjanje starih i havarisanih automobila
Poslovne ideje - Usluge
BIZNIS IDEJE_-_SLEP_SLUZBA

Posao: AGENCIJA ZA UKLANJANJE STARIH I HAVARISANIH AUTOMOBILA

Vreme potrebno za početak: 2 NEDELJE

Vrednost investicije: 500-10.000 €


Otvaranje agencije za uklanjanje starih i havarisanih automobila je odličan način da budete sami svoj gazda, da sami odredite svoje radno vreme i da sarađujete sa zanimljivim ljudima. Kada je automobil star, havarisan ili ne radi, vlasnik ga se mora rešiti. Uklanjanje starih automobila može biti korisna usluga za sve ljude koji nisu u mogućnosti da na propisan način uklone takve svoje automobile. Držanje havarisanih vozila na privatnom posedu predstavlja veliku pretnju za nečiju bezbednost – deca mogu da se povrede ili da se slučajno zaključaju u vozilu. Ukoliko vozilo ne radi, ono mora biti odšlepano na auto otpad. Vaš posao će biti da odšlepate havarisani automobil sa trenutne lokacije na kojoj se nalazi do auto otpada.

Zbog vlasnika automobila koji nisu zainteresovani da svoje „krševe" poklone auto otpadima, možete sarađivati sa firmama koje plaćaju za ovakva vozila. Upravo sa takvim auto otpadima i treba prvenstveno da sarađujete. Ti auto otpadi plaćaju za ovakva vozila jer oni kasnije koriste njihove neoštećene delove za prodaju. To što je automobil star i van funkcije ne znači da se vrata, na primer, ne nalaze u dobrom stanju i da ne mogu biti iskorišćena i prikačena na neko drugo vozilo. Plaćaće Vas vlasnici vozila koja uklanjate, a veoma je moguće da će Vas plaćati i vlasnici auto otpada. Ukoliko već posedujete šlep službu, šlepovanje starih i havarisanih automobila, kao dodatak uslugama koje pružete, može u velikoj meri povećati Vašu zaradu. Ako ne posedujete kamion za šlepovanje, očigledno je da ćete morati da nabavite jedan.

Pored kamiona, moraćete da utrošite nešto novca i na reklamiranje svog posla, ali možete i jednostavno sarađivati direktno sa auto otpadima i ugovorom vezati svoje usluge za njih. Uklanjanje starih i havarisanih automobila je jedna od najneobičnijih poslovnih ideja, ali i veoma korisna i predstavlja posao kojim se možete baviti u slobodno vreme.

 

 

Jedan dan u životu vlasnika agencije za uklanjanje starih i havarisanih automobila

Vaš dan će započinjati kontaktiranjem auto otpada sa kojim sarađujete kako biste proverili da li je potrebno da prevezete neko vozilo. Takođe, tokom dana ćete telefonirati mušterijama kojima je potrebno preterati stara vozila. Kada ne šlepate vozila, radićete na reklamiranju Vašeg posla po gradu (reklamni oglasi u telefonskim imenicima, flajeri u prodavnicama auto delova i auto radionicama). Ukoliko imate zaposlene koji rade za Vas, Vaš dan ćete provesti u vođenju posla i razrađivanju plana reklamiranja.

 

O Vašim mušterijama

Vaše mušterije će biti osobe koje moraju da ukone i prebace do auto otpada svoja stara vozila. Takođe, možete sklopiti ugovor sa auto otpadima koji će Vam plaćati za vozila koja dovezete do njih.

 

Šta Vam je potrebno da započnete ovaj posao

 • Kamion za šlepovanje
 • Plan i materijali za reklamiranje
 • Zaposleni (po želji)
 • Računar sa knjigovodstvenim programom

 

Dobre strane posla

 • Ukoliko već posedujete kamion za šlepovanje, početne investicije su minimalne.
 • Ovaj posao vrlo lako možete voditi i od kuće.
 • Možete raditi koliko god to Vi želite.
 • Za isto vozilo možete dobiti novac i od vlasnika i od auto otpada.
 • Ukoliko ne želite da sami obavljate posao, možete unajmiti ljude koji će raditi za Vas.

Loše strane posla

 • Ukoliko ne posedujete kamion za šlepovanje, početne investicije mogu biti prilično zahtevne.
 • Radno vreme može biti nepredvidivo, a može se desiti da jako dugo nema nikakvih poziva i potreba za Vašim uslugama.
 

Komentari 

 
0 #5 Perry 15-08-2017 08:17
No deje que el concesionario determina el precio.

Feel free to surf to my blog post - www.autos usados: askhomedesign.com/.../...
Citiraj
 
 
0 #4 milosevic 20-10-2016 07:57
ukoliko se poseduje kamion moze se ova delatnost prosiriti i na selidbe i tako zaraditi malo vise. Potrebno je samo kupiti materijal selidbe-prevozrobe.rs/.../..., lepljivu traku i sl, radna snaga je ista, troskovi su isti
Citiraj
 
 
0 #3 Patti 26-03-2015 14:35
Neat blog! Is your theme custom made or did you download
it from somewhere? A design like yours with a few simple tweeks would really make my blog stand out.
Please let me know where you got your design. Thanks a lot

My web page :: pill splitter: canadianedrugstore.com/
Citiraj
 
 
0 #2 nenad 02-02-2015 11:08
Osim automobila moze se upotrbiti taj kamion ili kombi i za selidbe ili odvozenje nepotrebnih stvari pr: selidbebgd.com/.../. U mom komsiluku dvorista su puni starih i nepotrebnih stvari koje niko nece da odveze.
Citiraj
 
 
0 #1 darko 30-01-2015 09:11
ne mora kamion. Neki autootpadi otkupljuju stare krševe na kilo (pr:http://otkupvozilabeog rad.com/na-kilo/), tako da može se šasija iseći i to transportovati manjim vozilom do otpada. Poteban je alat za sečenje, šlajferica, i možda autogeno sečenje.
Citiraj
 

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osveži

Dubinsko pranje tepiha

bannerfans 3418902_4