bannerfans 3434204


Ručno pravljenje nakita
Poslovne ideje - Zanati
Ručno pravljenje nakita

Posao: RUČNO PRAVLJENJE NAKITA

Vreme potrebno za početak: 2 MESECA

Vrednost investicije: 500-1.000 €


Ukoliko ste kreativni, volite da stvarate sopstvenim rukama i želite unosan posao koji možete da radite kod kuće, pravljenje nakita može biti posao baš za Vas. Veoma je malo izdataka, a možete vrlo brzo početi da zarađujete, posebno ako svoje proizvode izlažete u skupim prodajnim objektima.

 
Pravljenje skulptura od leda
Poslovne ideje - Zanati
Pravljenje skulptura od leda

Posao: PRAVLJENJE SKULPTURA OD LEDA

Vreme potrebno za početak: 1 MESEC

Vrednost investicije: 1.000 €


Ukoliko ste vešti sa rukama i uživate da pravite umetnička dela, trebalo bi da razmislite o tome da započnete posao pravljenja skulptura od leda i dozvolite drugima da uživaju u Vašim delima. Skulptura od leda je skulptura za koju se kao materijal koristi led. Ledene skulpture mogu biti dekorativne ili funkcionalne i uglavnom se mogu videti na venčanjima i drugim ekstravagantnim događajima zahvaljujući svom ograničenom roku trajanja.

 
Kako da pokrenete proizvodnju i prodaju abažura
Poslovne ideje - Zanati
BIZNIS IDEJE_-_abazur

Posao: PROIZVODNJA I PRODAJA ABAŽURA

Vreme potrebno za početak: 1 MESEC

Vrednost investicije: 4.000-10.000 €


Ukoliko odlučite da se bavite proizvodnjom abažura i pokrenete svoj posao, dobićete odličan način da svoju kreativnost upotrebite kako biste pravili prelepe ukrase za kuću, a koje ćete prodavati uz veliku zaradu. Ovaj posao možete raditi bez punog radnog vremena i to u udobnosti svoje kuće, radeći onoliko koliko to Vi želite. Sve što Vam je potrebno jesu materijali, ukrasi i šivaća mašina ili fabrički lepak.

 
Kako da otvorite studio za body pirsing
Poslovne ideje - Zanati
BIZNIS IDEJE_-_BODY_PIRSING

Posao: STUDIO ZA BODY PIRSING

Vreme potrebno za početak: 1 MESEC

Vrednost investicije: 2.000-4.000 €


Ukoliko volite bodipirsing i želite da vodite neuobičajeni posao, razmislite o mogućnosti da otvorite sopstveni studio za bodipirsing. Važno je da budete svesni da ovakav posao zahteva nešto različita pravila od onih koja važe za butike i prodavnice. Na primer, kako biste uspeli u ovom poslu, morate biti upoznati sa načinom bušenja za svaki deo tela ponaosob.

 
Kako da otvorite bravarsku radnju
Poslovne ideje - Zanati
BIZNIS IDEJE_-_BRAVARSKA_RADIONICA

Posao: BRAVARSKA RADNJA

Vreme potrebno za početak: 2 NEDELJE

Vrednost investicije: 500-2.000 €


Ukoliko želite da pokrenete svoj posao i pritom želite da iskoristite sve sveću potrebu za sigurnošću u kućama i kancelarijama, trebalo bi da razmislite o otvaranju bravarske radnje. Iznenadilo bi Vas saznanje da standardne brave provalnika zadržavaju otprilike tridesetak sekundi!

 
<< Početak < Prethodna 1 2 Sledeća > Kraj >>

Strana 2 od 2

Dubinsko pranje tepiha

bannerfans 3418902_4